Лідер Житомирської «Батьківщини» Анжеліка Лабунська зустрілася з ветеранами афганської війни

10 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, голова Житомирської обласної ради від ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська зустрілася з активом ветеранів війни в Афганістані.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної партійної організації.

«Ви є гідними наставниками покоління громадян, яке виросло за роки, що минули від дня виведення військ з Афганістану. Ви є активними учасниками державотворчих процесів, які відбуваються в Україні. Ви неодноразово довели, що вам небайдуже майбутнє нашої держави та, зокрема, рідної Житомирщини», − наголосила під час зустрічі з «афганцями» лідер партійців Житомирщини.

афганці 1

Анжеліка Лабунська також зауважила, що саме воїни-«афганці» були одними з перших, хто вийшов на Майдан, хто став на захист людей від свавілля тодішньої влади, хто показував приклади мужності й хоробрості молодим хлопцям, студентам, які не знали, що таке війна.

«Згадую ту страшну ніч з 16 на 17 лютого, коли на Майдані Незалежності залишись практично одні воїни-«афганці», які відстояли той один-єдиний острівець віри та надії, яким була тоді сцена. Для вас слова честь, гідність, Батьківщина ніколи не були порожнім звуком», − сказала голова Житомирської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Ветеранів афганської війни нагородили за значний внесок у патріотичне виховання молоді та активну життєву позицію пам’ятними медалями «25 років виведення військ з Афганістану» та грамотами.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова