Запорізька «Батьківщина» виступила проти бюджетних афер «Опозиційного блоку»

Члени фракції ВО «Батьківщина» в Запорізькій міській раді ініціюють створення депутатської комісії з розслідування фактів несплати металургійним комбінатом «Запоріжсталь» 150 млн. грн. до міського бюджету.

Як повідомляє прес-служба Запорізької обласної парторганізації, інформацію про такі зловживання оприлюднила Генпрокуратура України.

Депутат від «Батьківщини» Віталій Рябцев позитивно відгукнувся про правоохоронців, які нарешті взялися за розслідування діяльності осіб, що прийшли до влади в Запоріжжі в ході останніх місцевих виборів під прапорами «Опозиційного блоку» й за фінансової підтримки «Запоріжсталі».

За словами «батьківщинівця», лише протягом декількох місяців монопольного панування в Запоріжжі колишні «регіонали» встигли завдати місту багатомільйонних збитків. Комбінат «Запоріжсталь» не сплатив до міського бюджету 150 млн. грн. – пайову участь у будівництві й реконструкції своїх об’єктів. Це відбулося при прямому потуранні колишнього головного інженера підприємства, а нині – міського голови Запоріжжя Володимира Буряка.

«Батьківщина» разом з іншими демократичними силами у міській раді наполягає на створення депутатської комісії з розслідування цих зловживань.

«Депутати й прокуратура мають виступити єдиним фронтом і не дати спуску шахраям і злодіям, з якими не може бути ніяких компромісів. Ніхто не має права встановлювати в місті диктатуру й розпоряджатися грошима громади як своїми особистими», – наголосив Віталій Рябцев.

Проект рішення про створення депутатської комісії фракція ВО «Батьківщина» винесе на розгляд найближчої сесії Запорізької міськради.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова