Анастасія Цепляєва взяла участь у роботі Координаційної ради «Батьківщини молодої»

Днями відбулася Координаційна рада «Батьківщини молодої», на якій голови обласних осередків організації прозвітували про роботу за рік.

Захід провели голова «Батьківщини молодої», народний депутат Іван Крулько та заступник голови «Батьківщини молодої», заступник міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський.

Цепляева рада

Правління молодіжної організації привітало голову Сумського осередку «Батьківщини молодої» Семена Салатенка із вдало проведеною виборчою кампанією та обранням на посаду голови обласної ради Сумщини.

«Нам є на кого рівнятися. Успіх Семена Салатенка – це приклад запиту населення на оновлення влади. «Батьківщина молода» – чи не єдина структурована всеукраїнська організація, яка в змозі забезпечити компетентними кадрами місцеві та навіть центральні органи влади. Я пишаюся, що є частиною цієї чудової команди! Разом ми зможемо багато!» – зазначила голова «Батьківщини молодої» на Луганщині Анастасія Цепляєва.

Своє першорядне завдання вона вбачає в оновленні «молодіжки» Луганської області.

«У нас є конкретні плани, які ми обов’язково реалізуємо цього року. Ми впевнені, що наш рух підтримають нові депутати від «Батьківщини», які торік пройшли до місцевих рад. Разом ми покажемо, що таке справжній патріотизм на теренах Луганської області», – сказала Анастасія Цепляєва.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова