Народні депутати Іван Крулько та Вадим Івченко відвідали Сумщину

У суботу, 6 лютого, народні депутати з фракції ВО «Батьківщина» Вадим Івченко та Іван Крулько поспілкувалися з жителями Сумської області.

Як повідомляє прес-служба обласної партійної організації, Вадим Івченко зустрівся з представниками громад та аграріями, обговорив питання підтримки АПК, здійснення реформ в Україні.

20160205_234515

«Для мене важливо почути думку громади, порадитися. У спілкуванні з людьми я напрацьовую сценарій аграрних реформ», – сказав народний депутат і додав, що нещодавно відвідав Рівненську область, а незабаром планує поїхати в Дніпропетровськ.

«Батьківщинівець» наголосив, що лобіюватиме інтереси малих та середніх сільгоспвиробників, а не інтереси великих агрохолдингів.

«Нині дуже складно чи навіть неможливо вийти на міжнародний ринок, бо він розділений між приватними трейдерами. І наше спільне завдання – дати можливість українським сільгоспвиробникам експортувати власну продукцію за кордон», – сказав Вадим Івченко.

Він повідомив, що фракція «Батьківщина» вже зареєструвала в парламенті законопроекти про зміни Податкового та Бюджетного кодексів, які полегшать роботу аграріїв.

Своєю чергою Іван Крулько зустрівся з очільниками обласних осередків «Батьківщини молодої», які з’їхалися на Сумщину з усієї країни.

«На Сумщина «Батьківщина» представлена великою потужною командою. Члени нашої політичної сили – голова облради та керівник обласного центру. Ми маємо впливову фракцію в облраді, й це важливо. Громада вірить «Батьківщині» та сподівається, що саме ця політична сила здатна змінити країну на краще», – зазначив народний депутат від «Батьківщини».

Голова Сумської обласної ради Семен Салатенко та міський голова Сум Олександр Лисенко подякували народним обранцям за вирішення на законодавчому рівні важливих питань місцевих громад.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова