«Батьківщина» вимагає реорганізувати неефективне КП «Вінницякіно»

У Вінниці відбувся круглий стіл, присвячений проблемам комунального підприємства «Вінницякіно». Одним з ініціаторів обговорення став депутат Вінницької облради від «Батьківщини» Владислав Рой.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

На заході виступили експерти, які оцінювали діяльність «Вінницякіно» та загальний стан справ кінематографа в області.

36

«Близько року тому директор цього підприємства обіцяв усунути всі недоліки в роботі «Вінницякіно». Коли ми разом з іншими депутатами в січні 2016 року приїхали подивитися на зміни, то з’ясували, що структура так і залишилася неефективною та збитковою», – зазначив під час виступу Владислав Рой.

За словами «батьківщинівця», підприємство потрібно ліквідувати, а на його базі створити ефективне, котре вироблятиме продукцію, що матиме попит у вінничан.

Нагадаємо, 4 січня 2016 року у Вінницькій обласній раді було створено робочу групу з перевірки фінансово-господарської діяльності КП «Вінницякіно», до якої увійшли депутати від «Батьківщини».

Як розповів Владислав Рой, учасники робочої групи перевірили підприємство й зійшлися на тому, що «Вінницякіно» не може далі існувати в такому вигляді. Отримуючи з обласного бюджету майже два мільйони гривень на рік, підприємство зовсім не виробляє кінопродукцію.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова