Одеська «Батьківщина» вимагає від міськради визнати Росію агресором

Одеська міська парторганізація ВО «Батьківщина» зібрала підписи під меморандумом до депутатів Одеської міськради з вимогою визнати Росію агресором.

Про це повідомляє прес-служба Одеського міського партійного осередку.

«В умовах війни на Сході нашої держави, прийняття такого рішення депутатами міськради, які представляють увесь спектр політичних сил міста, має продемонструвати, що Одеса виступає проти будь-яких видів агресії та зазіхань на територіальну цілісність України», – наголосив лідер Одеської «Батьківщини» Григорій Гріншпун.

Він додав, що одесити завжди підтримували добрі відносини з сусідами, але вважають неприпустимим втручання інших держав у внутрішні справи України.

12626188_504718803039746_679390635_n

Нагадаємо, починаючи з літа 2015 року, «Батьківщина» Одеси проводила мітинги, на яких вимагала від депутатів міськради визнати Російську Федерацію агресором. Однак народні обранці досі не розглянули це питання, таким чином демонструючи свою антиукраїнську позицію.

Тепер одеські «батьківщинівці» організували збір підписів на підтримку місцевої ініціативи про підтримку звернення Верховної Ради до міжнародних організацій та національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором.

Очікується, що Одеська міськрада розгляне це питання 3 лютого 2016 року.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова