«Батьківщина» Київщини перевірить план будівництва заводу «Рошен»

Депутати Бориспільської міськради від «Батьківщини» ініціювали спільне засідання комісії з питань ЖКГ і комісії з питань капітального будівництва та архітектури, щоб уточнити детальний план будівництва заводу «Рошен» на землі місцевої громади.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної партійної організації.

Як зазначили «батьківщинівці», на засіданні комісій були присутні представники корпорації «Рошен», керівники місцевих комунальних підприємств, головний архітектор Борисполя та заступники міського голови. Мета заходу полягала в тому, щоб отримати інформацію про можливий вплив будівництва на навколишнє середовище та інженерні мережі міста.

«Ми – за інвестиції в місто, але проти того, щоб нас дурили й використовували місцеві ресурси безкоштовно. Тому на даному етапі ми підтримаємо будівництво заводу лише за умови виконання забудовником наших технічних умов, які підуть на користь місту», – заявив голова депутатської фракції ВО «Батьківщина» в міськраді Володимир Нагорний.

Нагадаємо, 28 січня 2016 року на сесії Бориспільської міської ради депутати розглянули питання про затвердження детального плану забудови заводу «Рошен» на території міста.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова