У День злуки «батьківщинівці» Полтави прийшли до пам’ятника Тарасові Шевченку

Партійці Полтавського міського осередку ВО «Батьківщина» взяли участь в урочистостях з нагоди річниці Акту злуки Української Народної Республіки із Західноукраїнською Народною Республікою в єдину Україну.

Дійство відбулося на знаковому для обласного центру місці – площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку, повідомляє прес-служба Полтавської обласної парторганізації.

IMG_20160122_091311

За словами голови «батьківщинівців» Полтави Валерія Тесленка, відзначити важливу для держави подію прийшли всі партійці міста, а також депутати міської та районних рад. Він також розповів, що цього дня активісти «Батьківщини» долучилися до флешмобу «Україна єдина».

image-0d6de0dfdbc66a7d515e83dac4fe8e88f04fc50bc9683531971395ff3e3168d0-V

«Єдність України залежить від кожного з нас. І хоч би які були труднощі, ми не можемо зламатися, ми маємо вистояти! В історії багато прикладів, коли нас, українців, намагалися розділити. Зараз є спроби знову розколоти нашу країну – анексія Криму, війна на Донбасі. Але допоки ми об’єднані спільною метою, поки ми разом – ми непереможні!» – наголосив голова Полтавської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Валерій Тесленко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова