«Батьківщина» в Київраді наполягає на роботі депутатів у комісії КМДА з питань розміщення тимчасових споруд

Розпорядженням голови КМДА зі складу комісії з питань розміщення тимчасових споруд викинуто всіх депутатів Київради.

Про це повідомила голова фракції «Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова.

«Депутати Київради – це представники громади у владі, які мають відстоювати інтереси киян у питаннях життєдіяльності міста. Депутати є рупором думки громади та інформаторами щодо тих чи інших рішень, які ухвалюються. Той факт, що за підписом Кличка виключено зі складу комісії всіх депутатів, сприймається підприємцями та власниками МАФів як намагання ухвалювати непрозорі рішення, намагання щось приховати від громади та про корупційні наміри», – наголосила вона.

Меліхова переконана, що очільник міста «не мав на меті викликати сумніви громади й ухвалювати такі ганебні рішення».

«Можливо, голова КМДА просто не вчитався у розпорядження, яке йому підготували заступники», – висловила припущення керівник фракції «Батьківщина» в Київраді.

Разом із тим, щоб унеможливити побоювання з боку громади, Тетяна Меліхова звернулася до Київського міського голови з проханням надати доручення постійній комісії Київради з питань регламенту та депутатської етики підготувати проект рішення про створення тимчасової контрольної комісії з питань розміщення тимчасових споруд у м. Києві. Відповідний запит депутат озвучила під час пленарного засідання Київради.

Як відомо, розпорядженням голови КМДА №1391 від 28.11.2014 р. була утворена комісія з питань розміщення тимчасових споруд, до складу якої увійшли депутати Київради та представники виконавчого органу.

Розпорядженням від 18.02.2015 №349 «Про зміни у складі комісії з питань розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібно роздрібної торговельної мережі, майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства» зі складу комісії виключено всіх депутатів Київради.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова