Ірина Верігіна на Луганщині вручила подарунки ветеранам Другої світової війни

У дні святкування 70-річчя Перемоги над нацизмом голова Луганської «Батьківщини» Ірина Верігіна відвідала північні райони Луганщини.

Вона привітала ветеранів Другої світової війни та на передовій зустрілася з військовослужбовцями добровольчих батальйонів.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації.

З нагоди Дня пам’яті та примирення в смт Марківка відбулася шкільна дитяча спартакіада. Ірина Верігіна привітала учнів зі святом та вручила переможцям грошову винагороду від ВО «Батьківщина». Після цього лідер луганських партійців провела зустріч із громадською радою Марківського району.

Перебуваючи на Луганщині, політик поздоровила з Перемогою над нацизмом учасників Другої світової війни. Разом з активістами Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна відвідала з подарунками ветеранів Сватівського, Троїцького, Білокуракинського та Марківського районів.

Голова луганських «батьківщинівців» також привітала зі святами військовослужбовців добровольчих батальйонів, що перебувають на передовій. Ірина Верігіна бажала хлопцям миру та якнайшвидшого повернення додому.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова