У Чернігові «Батьківщина» захищає від забудови парк відпочинку

Чернігівські  «батьківщинівці» перешкодили намаганню місцевої влади пустити під забудову територію міського парку культури й відпочинку «Залізничний».

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської парторганізації ВО «Батьківщина».

За словами в.о. голови міського партосередку «Батьківщини» Юрія Власенка, парк відпочинку «Залізничний» було створено навесні минулого року завдяки активній діяльності народного депутата Валерія Дубіля та членів фракції ВО «Батьківщина» в міській раді минулого скликання.

«Для подальшої розбудови парку потрібно визначити межі, чого досі не було зроблено. Гадаю, що через необізнаність депутатів міськради нового скликання в цьому питанні хотіли розпочати вирубку дерев на території парку. Однак команда «Батьківщини» в міській раді ретельно відстежує всі питання щодо парку «Залізничний», які ми порушували перед минулою владою разом із громадою Чернігова», – сказав Юрій Власенко.

Нагадаємо, боротьба за збереження парку «Залізничний» розпочалася у 2014 році. Саме тоді ініціативна група чернігівців звернулася по допомогу до ВО «Батьківщина». Завдяки сприянню «батьківщинівців» у Чернігові також створено регіональний ландшафтний парк «Ялівщина».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова