Анжеліка Лабунська взяла участь у Всеукраїнському форумі організацій учасників АТО

Очільник «батьківщинівців» Житомирщини Анжеліка Лабунська взяла участь у Всеукраїнському форумі організацій учасників АТО, що днями відбувся в Житомирі з ініціативи обласної спілки учасників та ветеранів АТО «Схід».

Як повідомляє прес-служба обласного партійного осередку, на зібрання прибули представники з 18 областей України.

На форумі обговорили питання соціального захисту та реабілітації учасників АТО, співпрацю з іншими ветеранськими організаціями України. Військовики одноголосно підтримали створення Всеукраїнської асоціації учасників АТО.

IMG_1879

Анжеліка Лабунська зазначила, що делегати форуму обрали вірний шлях – шлях об’єднання, який дасть можливість усім згуртуватися й разом розв’язувати проблеми ветеранів та учасників АТО і їхніх сімей.

За словами голови Житомирської облради, державні структури спільно з місцевою владою та новоствореною громадською організацією мають подбати, зокрема, про тих дітей, які більше ніколи не побачать своїх батьків.

Анжеліка Лабунська пообіцяла посприяти, щоб Всеукраїнській асоціації учасників АТО виділили приміщення для здійснення статутної діяльності.

Від імені керівництва ВГО «Спілка ветеранів та працівників силових структур «Звитяга» Анжеліці Лабунській вручили пам’ятну медаль «Чарівна сила України» – за активну громадянську позицію й постійну співпрацю та благодійну допомогу ветеранським організаціям.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова