Рівненська «Батьківщина» вимагає не підвищувати тарифи на тепло

Керівник фракції «Батьківщина» в Рівненській міській раді Галина Кульчинська вимагає заслухати на наступному пленарному засіданні директора «Рівнетеплоенерго» Степана Коропецького.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», підставою для такої вимоги стало оприлюднення на сайті підприємства заяви про наміри підвищити тариф на теплопостачання майже на 12 відсотків.

«Абсолютно не зрозуміло, чому підприємство хоче підвищити тариф на тепло. Ми хочемо послухати аргументацію пана Коропецького. Тому й вимагаю, аби він на наступному пленарному засідання сесії доповів нам», – заявила Галина Кульчинська.

Вона нагадала, що досі залишилося невиконаним рішення депутатів ще минулого скликання про проведення аудиту собівартості послуг, що надають комунальні підприємства міста.

Міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв, що обов’язково включить у порядок денний другого засідання звіт керівника «Рівнетеплоенерго».

З одного боку, депутатів Рівнеради обурює, що, попри здешевлення вартості газу й теплу зиму, підприємство планує підвищити тариф на теплопостачання. З другого боку, «Рівнетеплоенерго» аргументує свій намір тим, що зросли витрати на оплату праці, збільшилися відрахування до соціального фонду, дорожчає утримання абонентської служби, підвищуються банківські витрати.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова