Анжеліка Лабунська взяла участь у флешмобі на підтримку єдності України

Голова Житомирської обласної ради, представниця «Батьківщини» Анжеліка Лабунська долучилася до міжнародного флешмобу на підтримку єдності України «United Ukraine».

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного партійного осередку.

4545454545

«Мета «United Ukraine» – показати, що люди в Україні та за її межами не байдужі до нашої держави й підтримують її єдність. Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки» – прокоментувала свою участь в акції лідер партійців Житомирщини Анжеліка Лабунська.

Нагадаємо, 11 січня 2016 року з ініціативи «Батьківщини молодої» та Світового конгресу українських молодіжних організацій стартував міжнародний флешмоб на підтримку єдності України «United Ukraine». Його приурочили до Дня соборності України, який відзначають 22 січня.

В акції вже взяли участь Патріарх УПЦ КП Філарет, Генеральний секретар Світового конгресу українців Стефан Романів, голова Української всесвітньої координаційної ради Михайло Ратушний, керівник Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович, видатний український художник Іван Марчук та сотні інших людей з України та інших держав світу

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова