На Полтавщині «батьківщинівці» проголосували за перейменування вулиці Леніна

14 січня Хорольська міська рада, що на Полтавщині, перейменувала вулицю Леніна на вулицю Героїв Небесної сотні.

За таке рішення голосували депутати фракції ВО «Батьківщина», повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

Заступник голови Полтавського обласного партосередку Юлія Бойко під час сесії міськради оприлюднила звернення «батьківщинівців» до депутатського корпусу та громади з приводу ситуації, що склалася довкола перейменування вулиці.

За словами Юлії Бойко, фракція ВО «Батьківщина» на грудневій сесії підтримала рішення про повернення вулиці Героїв Небесної сотні попередньої назви, щоб усунути помилки колег і процес перейменування відбувся у відповідності до вимог законодавства.

«Не були проведені громадські слухання, не направлені необхідні протокольні рішення у відповідні інстанції, не виконані інші дії, яких вимагає закон. Та й більшість жителів міста не була поінформована про перейменування», – аргументувала представниця «Батьківщини».

Юлія Бойко висловила обурення інформаційною війною, яку здійняли в пресі деякі політичні сили через скасування попереднього рішення про перейменування вулиці Леніна на вулицю Героїв Небесної сотні.

Заступник голови Полтавського обласного партосередку наголосила, що депутати від ВО «Батьківщина» й надалі неухильно діятимуть у рамках закону та винятково в інтересах місцевої громади.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова