Володимир Бондаренко: Завдання для фракції «Батьківщина» формують кияни

Запитання й побажання киян до голови фракції «Батьківщина» в Київраді Володимира Бондаренка, які пролунали під час прямого ефіру в програмі «Громадська приймальня» на телеканалі «Київ», стануть підставою для депутатських запитів.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської партійної організації.

«Перед Новим роком комісія, яку я очолюю, прийняла рішення закласти в бюджет Києва гроші, щоб уже в першому півріччі Бортницька станція отримала підготовчу ділянку для освоєння цього кредиту», – сказав Володимир Бондаренко, відповідаючи на запитання про загрозливий стану Бортницької станції аерації, що приймає стічні води Києва.

Депутат нагадав, що свого часу як голова КМДА підписав угоду, згідно з якою Японія надасть Україні, зокрема Києву, кредит у сумі 10 млрд 840 млн доларів терміном на 40 років під 0,1 % річних.

Володимир Бондаренко також зауважив, що завдяки рішенню комісії, яку він очолює, цього року замінять фільтри на сміттєспалювальному заводі «Енергія», учетверо збільшать фінансування ліфтового господарства, а всі київські будинки обладнають лічильниками тепла.

«Платити треба тільки за якісні послуги, які відповідають державним стандартам. І людям треба повернути незаконно сплачені гроші», – наголосив голова фракції «Батьківщина» в Київраді.

Телеглядачі також скаржилися Володимирові Бондаренку на незаконні стоянки автомобілів, незадовільне опалення й прибирання прибудинкових територій, жахливий стан доріг і тротуарів, постачання неякісного газу, стягування зайвих коштів за опалення будинків, високі комунальні тарифи.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова