Вінницькі «батьківщинівці» влаштували концерт для бійців у зоні АТО

Активісти Вінницької «Батьківщини» привітали військових у зоні АТО з новорічними та різдвяними святами, передали їм продукти харчування та влаштували концерт патріотичної пісні.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

фото_АТО
Днями «батьківщинівці» Вінниці побували в Костянтинівці Донецької області – в батальйоні №34 «Батьківщина». Партійці передали військовим продукти харчування, оглянули їхні позиції, ознайомилися з побутом. Вінницькі співаки Ігор Юрковський, Тетяна Зоря, Інна Яблонська, Михайло Мода порадували бійців концертною програмою патріотичних пісень.

Очільниця Вінницької «Батьківщини», перший заступник голови обласної ради Людмила Щербаківська та голова фракції ВО «Батьківщина» Владислав Рой поспілкувалися із земляками.

«Ми не могли у ці святкові дні не привітати тих, хто зі зброєю в руках охороняє наш мир та спокій. Бажаємо, щоб наші захисники живими й здоровими повернулися до своїх рідних та близьких після перемоги», – сказала Людмила Щербаківська.

Представники Вінницької «Батьківщини» побували також у Краматорську. Бійці були задоволені концертом і наданою допомогою й запросили відвідати їх знову.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова