Ірина Верігіна: Результати виборів на Луганщині довели, що Донбас – це Україна

Напередодні Нового року на Сватівщині та Новоайдарщині, що в Луганській області, відбулися повторні вибори до місцевих рад, на яких оновлена команда «Батьківщини» здобула високий результат, перевершивши найсміливіші очікування.

ВеригінаНа виборах до Сватівської міської ради партія «Батьківщина» посіла друге місце й має 7 депутатів. У Новоайдарі на виборах до районної ради «Батьківщина» здобула перше місце і 10 депутатських мандатів.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної партійної організації, у місті Сватовому найбільшу підтримку на окрузі отримав Андрій Фоменко – 53,75%. У Новоайдарі найбільше виборців проголосувало за Олену Нікітіну – 61%.

«Для Луганщини це більш ніж перемога – це злам думки про те, що Донбас – регіон неукраїнський, що тут люди не в змозі відповідально зробити вибір. «Батьківщина» довела, що Донбас – це Україна», – прокоментувала підсумки виборів голова Луганської обласної парторганізації Ірина Верігіна.

За її словами, «Батьківщину» багато критикували за те, що вона швидко змінила керівників місцевих партосередків, які провалили перший етап виборчої кампанії, проте повторні вибори довели: оновлена команда, що складається переважно з волонтерів, здатна перемагати.

Ірина Верігіна також зазначила, що колишні керівники партосередків Сватівщини та Новоайдарщини залишаються членами ВО «Батьківщина», а обласна парторганізація має ще декілька програм з оптимізації роботи місцевих осередків партії.

«Наша мета – зробити «Батьківщину» Луганщини кращою за всіма показниками. Це потрібно не нам, цього прагнуть люди, які віддали свої голоси за наших представників», – наголосила голова Луганської «Батьківщини».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова