Волинський «батьківщинівець» доставив гуманітарну допомогу бійцям на Схід

Депутат Волинської обласної ради від «Батьківщини» Валерій Курстак відвідав бійців, які дислокуються в Мар’янівці, Красногорівці, Новомихайлівці та Єлизаветівці, що на Донеччині.

Про це інформує прес-служба Волинського обласного партійного осередку.

У поїздку зібрали 17 ящиків усілякої смакоти (чаю, кави, джемів, шоколаду). Вантажу назбиралося не менш як дві тонни, зокрема понад 30 адресних передач із Волині та Рівненщини.

Курстак Валерій 2

«Треба було бачити, як світилися щастям очі наших захисників, коли ми прибули з гостинцями! І не лише через те, що їм дуже хотілося чогось смачного. А тому, що з’явилася впевненість, що вони недаремно мерзнуть в окопах, відбивають атаки противника, відстоюють нашу землю», – розповів депутат Волинської обласної ради від «Батьківщини» Валерій Курстак.

Попутниками «батьківщинівця» та волонтера Петра Сопронюка були два офіцери, які поверталися з відпустки на місце служби. Прямуючи назад на Волинь, волонтери доставили додому трьох земляків.

«Мене зустрічають на передовій як родича, і це дуже тішить. За всі шістдесят одну поїздку я старався дотримуватися слова – і це оцінили. Відчуваю, що мене там завжди чекають, а це найважливіше для мене», – сказав «батьківщинівець».

Валерій Курстак, який добре знається на військовій справі, впевнений, що для перемоги потрібно не так вже й багато: сучасна техніка, добре навчені кадрові офіцери та солдати-контрактники, по-належному забезпечені формою, харчуванням, достойною заробітною платою. А бойовий дух, попри складні обставини, у наших бійців – на висоті.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова