На Волині «батьківщинівці» виконують передвиборні обіцянки

Ковельський мер-«батьківщинівець» Олег Кіндер та його команда однодумців виконують передвиборні обіцянки. Нещодавно, зокрема, передали медикам міста вісім службових квартир.

Про це інформує прес-служба Волинського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

«Отримання соціального житла медпрацівниками стало можливим завдяки реконструкції колишньої молочної кухні на вулиці Мічуріна в Ковелі. Приміщення відремонтували, замінили вікна на енергозберігаючі, облаштували кухні та санвузли. З міського бюджету на реконструкцію приміщення та благоустрій території виділили понад 600 тисяч гривень. Ще 300 тисяч вклало Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання», – розповів міський голова.

Вручити новоселам ключі від квартир та привітати їх із новорічно-різдвяними святами прийшов мер Олег Кіндер, а також інші члени ВО «Батьківщина» – перший заступник міського голови Михайло Гетьман, заступник міського голови Ігор Прокопів, секретар міської ради Віра Федосюк та начальник фінансового управління Валентина Романчук.

Вітаючи новоселів, мер-«батьківщинівець» зазначив, що й надалі пріоритетом для влади Ковеля буде підтримка галузі охорони здоров’я.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова