На Луганщині селищна рада визнала Росію країною-агресором

Новопсковська селищна рада, що на Луганщині, під час першої сесії сьомого скликання визнала Російську Федерацію державою-агресором.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», депутати більшістю голосів підтримали звернення Верховної Ради України до ООН, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, Парламентської асамблеї ГУАМ та до національних парламентів держав світу про визнання Росії країною-агресором.

«Я радію, що депутати місцевих рад на Луганщині почали усвідомлювати всю відповідальність свого статусу. Хочу наголосити, що рішення про визнання Росії агресором прийняла селищна рада Новопсковщини, тобто зміни свідомості починаються знизу, у найменших куточках, у селах, у селищах», – прокоментувала рішення Новопсковської селищної ради голова Луганської «Батьківщини» Ірина Верігіна.

Вона висловила переконання, що згодом цей імпульс дійде до районних та міських рад.

«Коли таке рішення підтримають усі без винятку місцеві ради, це буде демонстрація єдності прагнень усієї України!» – наголосила лідер «батьківщинівців» Луганщини.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова