На Волині депутати від «Батьківщини» виступили проти реорганізації Пенсійного фонду

Любомльська районна рада, що на Волині, ухвалила звернення до Кабінету міністрів з вимогою призупинити реорганізацію управління Пенсійного фонду в райцентрі.

Депутати фракції «Батьківщина» в райраді вважають, що реорганізація погіршить надання послуг жителям Любомльського району, інформує прес-служба Волинського обласного партійного осередку.

«Місцеве управління Пенсійного фонду хочуть приєднати до Шацького району, що є нелогічним і не відповідає потребам жителів. У такий спосіб уже реорганізовано управління статистики, що створило додаткові незручності підприємцям та керівникам установ і організацій Любомльщини. Ми вважаємо це непорозумінням, адже наш район має значно краще розвинену транспорту інфраструктуру, зокрема залізницю, чого немає в сусідньому Шацькому районі», – наголосила представниця «Батьківщини», заступник голови районної ради Ганна Сачук.

На думку «батьківщинівців», у перспективі при формуванні нових адміністративно-територіальних громад доведеться витрачати додаткові кошти з місцевого бюджету для облаштування чи будівництва нових адмінприміщень, купівлі меблів та оргтехніки.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова