Кіровоградщина святкує 25 років партійної діяльності ВО «Батьківщина» в області

14 жовтня Кіровоградській обласній партійній організації “Батьківщина” виповнилося 25 років. З нагоди цього свята голова ВО «Батьківщина» в області Олександр Чорноіваненко звернувся з словами подяки до членів партії.

«Всі ці роки ми рухаємося до перемоги з цінностями, програмою та правилами сильних людей з великим серцем! Не дарма нашим головним символом є серце, адже я переконаний, що кожен партієць, депутат, керівник, які працюють в нашій команді пішли за покликом душі, щоб працювати на благо нашої країни.

Починали ми свій шлях, щоб покращити життя українців, сьогодні ми спільно працюємо на перемогу нашої держави, щоб вона була вільною та незалежною. Велика подяка нашим воїнам, які продовжують тримати фронт і дають нам можливість працювати тут, щоб зсередини робити нашу країну сильно, квітучою та комфортною для життя.

Попереду багато важливих подій, але сьогодні я хочу подякувати всім вам за ваш час, за вашу роботу та зусилля, які вже багато років ви присвячуєте нашій партії. Також хочу побажати всім нам сил, терпіння, ресурсу та звісно ж скорішої перемоги. Разом ми сила! Курс на перемогу!» – сказав Олександр Чорноіваненко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова