На Луганщині «Батьківщина» увійшла до переліку переможців на повторних виборах

В останню неділю 2015 року в Сватовому, що на Луганщині, відбулися повторні вибори депутатів міської ради.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», за даними ТВК, мандати депутатів здобули чотири партії, що подолали 5-відсотковий бар’єр: «Аграрна партія», «Батьківщина», «Опозиційний блок» та «Наш Край». Серед політсил, що не потрапили до міськради – БПП «Солідарність», «РПЛ», «УКРОП».

Партія «Батьківщина» посіла друге місце на виборах до Сватівської міськради, отримавши 22,36% голосів і, відповідно, 7 депутатських мандатів. Лише на одного депутата більше має політсила, що посіла перше місце – «Аграрна партія». 5 депутатських мандатів здобув «Опозиційний блок» і 4 – «Наш край».

Оновлена команда Сватівської «Батьківщини» на чолі з Анастасією Туркіною та Сергієм Потєряхіним довела спроможність волонтерів перемагати в політичній боротьбі, стверджують партійці.

«Принципи «Батьківщини» – зрозумілі людям. Більше того, ми зі сватовчанами маємо спільне бачення розвитку міста. Наша команда продовжуватиме працювати в усіх напрямках – як у волонтерському, так і в депутатському. Дякуємо всім, хто нас підтримав. Ми служитимемо людям вірою й правдою», – зазначила Анастасія Туркіна.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова