Депутати від «Батьківщини» очолили ключові комісії у Волинській облраді

Депутати Волинської обласної ради від «Батьківщини» стали на чолі двох важливих постійних комісій самоврядного органу.

Про це інформує прес-служба Волинського обласного партійного осередку.

Комісію з питань бюджету, фінансів та цінової політики очолила представниця «Батьківщини» Людмила Кирда. До цієї комісії також увійшов депутат Анатолій Бусько.

Головою постійної комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів став «батьківщинівець» Василь Столяр, а заступником голови – Ігор Лех.

Сергій Слабенко й Валентина Касарда з «Батьківщини» працюватимуть у комісії з питань використання майна спільної власності сіл, селищ, міст області.

«Батьківщинівці» Алла Лісова та Валерій Курстак стали членами комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій.

Заступником голови постійної комісії з питань промисловості, транспорту й будівництва обрали Анатолія Турака.

Володимир Яренчук працюватиме в комісії з питань сільського господарства, продовольства і земельних ресурсів, а Галина Йовик – у комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді та спорту.

Нагадаємо, на першій сесії Волинської обласної ради «батьківщинівця» Романа Карпюка обрали заступником голови самоврядного органу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова