Депутати Полтавської обласної ради на тридцять четвертій позачерговій сесії підтримали звернення до Кабінету Міністрів України щодо покращення умов для військовослужбовців

На сесії було прийнято звернення до Кабінету Міністрів України, спрямоване на поліпшення умов для військовослужбовців, які проходять лікування в медичних закладах Полтавщини. Ініціатором цього звернення стала фракція “Батьківщина”.

 Документ має на меті забезпечити гідне відновлення наших захисників. Військові мають пріоритетне значення для держави, а створення належних умов для їхнього відновлення є спільним обов’язком.

«Справжня сила нації визначається тим, як вона дбає про своїх захисників”, — наголосив Сергій Володимирович.

Також ухвалено ряд рішень:

Затверджено зміни до обласної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2024 роки. Підтримка спортсменів і тренерів є вкрай важливою, оскільки їхні успіхи на світовій арені потребують гідного визнання та уваги.

Ухвалено зміни до порядку використання коштів обласного бюджету в рамках програми ефективного використання земельних ресурсів Полтавщини на 2022-2027 роки. Це рішення допоможе раціонально використовувати природні ресурси та захищати навколишнє середовище, що є надзвичайно актуальним в умовах сьогодення.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова