Яскраве свято для дітей Одеси в кінному клубі

Напередодні Дня захисників і захисниць України партосередок «Батьківщини» міста Одеса під керівництвом Дмитра Жемана та ГО «Батьківщина Молода» області, яку очолює Сергій Шутов, влаштували для дітей наших героїв ЗСУ, які захищають територіальну цілісність країни, яскраве свято на території кінного клубу «Аріон».

Діткам та їх батькам провели екскурсію конюшнями, під час якої співробітники кінного клубу розповіли про кожну тварину. Малеча отримала можливість годувати коней яблуками, морквою та сіном – останні залюбки ласували смаколиками.

Після знайомства з «жителями» кінного клубу дітлахи потрапили до спеціалістів з аквагриму, які втілили у життя забаганки маленьких містян – серця, перлинки, прапорці України та зображення різноманітних тварин.

Грим гримом, але куди ж без подарунків? Кожна дитина отримала солодощі для відновлення сили перед головною подією – катанням на конях.

«І дорослі, і діти мають величезний стрес, щоночі летять шахеди, а вдень ракетна небезпека: сирени та укриття. Тож ми намагаємося хоч якось розбавити цю жахливу рутину позитивом, поки батьки цих маленьких одеситів боронять Україну. Сьогодні бачимо, що дітки щасливі і не можуть відійти від коней, а працівники клубу не просто дають змогу кататися на конях, а й розповідають про них, про догляд за ними і залучають до цього дітей. Це велика радість, бачити посмішки на обличчях як дітей, так і їх батьків», – зауважив в.о. голови Одеської міської «Батьківщини» Дмитро Жеман.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова