РЕБи для центру спеціального призначення «Омега» Нацгвардії та критична медицина для госпіталів — триває гуманітарна місія Валерія Дубіля на Сумщині

Волонтерське крило Батьківщини разом з волонтерами та партнерами системно допомагають військовим закрити потреби з технікою та обладнанням. Цього разу потужні РЕБи особисто передали Генерал-майору і начальнику центру спеціального призначення «Омега» Нацгвардії України Павлу Яцюку.

Про це розповів депутат Верховної Ради від «Батьківщини», перший заступник голови Комітету ВР з питань здоровʼя нації, очільник партійної організації в Києві Валерій Дубіль. «Ворожі війська рф у пʼятницю, 13-го вересня, вранці скинули 4 керовані авіабомби на Ямпіль Сумської області. Загинув 60-річний чоловік. Троє цивільних, включаючи дитину(!), звернулися за медичною допомогою. Також російська армія вранці вдарила керованою авіаційною бомбою по Охтирці. Ситуація в цьому регіоні дуже складна та напружена. Тому ми закрили потребу військових, а також передали критичну медицину до лікарень області», — сказав він.

Політик наголосив, що країна-терорист регулярно ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакує українські регіони, Сумщину в тому числі. Страждають не тільки цивільні обʼєкти, а й мирне населення, серед яких — діти.

«Тому ми спільно з благодійниками передаємо необхідну допомогу нашим захисникам та захисницям і шпиталям. Крім РЕБів для військових він з волонтерами передав великий вантаж чотирьом лікарням Сумської області. Війна в Україні вкрай негативно вплинула на систему охорони здоров’я: пошкоджені або зруйновані медичні заклади. Фізичне та психічне навантаження на медичний персонал. Ми маємо обʼєднуватись та допомагати в місії — рятувати життя», — додав він.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова