На Закарпатті відзначили найкращих представників спортивної галузі

З нагоди Дня фізичної культури і спорту вітали закарпатських спортсменів, тренерів та спортивних фахівців.

Перший заступник голови Закарпатської обласної ради, депутат фракції «Батьківщина» Андрій Шекета з вітальним словом звернувся до присутніх.

«Високі досягнення закарпатських спортсменів радують, і з кожним роком результати стають вагомішими. Маю можливість моніторити ці досягнення, адже беру участь в обласній комісії з призначення стипендій та винагород талановитим і перспективним спортсменам. Приємно, що депутатському корпусу обласної ради вдалося у кілька разів збільшити розмір премій. Переконаний, що синергія роботи депутатів обласної ради та ваша сумлінна праця обов’язково дозволить реалізувати конкретні ініціативи щодо розвитку фізичної культури і спорту у нашому краї. Бажаю, щоб ваші здобутки у спорті та перемоги стали частиною Великої Перемоги України!», — наголосив представник обласної ради.

Також Андрій Шекета виконав приємну місію, вручивши представникам спорту відзнаки облради. Цьогоріч відповідно до рішення комісії з питань призначення винагород відзначено 96 спортсменів та 55 їхніх тренерів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова