Юрій Зубко: Вже втретє День знань українська педагогічна та учнівська спільнота зустрічає в умовах великої війни

Свято Дня Знань мало б початися інакше — внаслідок ракетного удару зафіксовані падіння уламків в чотирьох районах Києва. На світанку в столиці оголосили повітряну тривогу, далі пролунала серія вибухів. У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що ППО в межах Києва знищила понад десяток крилатих та близько десятка балістичних ракет, а також ударний безпілотник. Лихо не оминуло й інші міста України — війська рф безпринципно вдарили по дитячому будинку в Сумах.

Попри надскладні обставини, початок навчального року відбувся. Депутат Київради від «Батьківщини» Юрій Зубко приїхав привітати дітей та педагогів із початком навчального процесу.

«На жаль, багато матусь зі своїми дітьми шкільного та дошкільного віку були змушені покинути свої домівки в Україні. Не дивлячись на це в Києві залишаються діти, які прагнуть жити, навчатися та розвиватися вдома. Деякі уроки зараз проходять дистанційно, деякі — в укриттях. Та жага до знань потужніша. Наша воля сильніша. Сила духу українського народу нездоланна. Ми вистоїмо. Україна переможе. Дякуємо ЗСУ за все, що маємо сьогодні», — наголосив він.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова