Валерій Дубіль: Дніпропетровська Обласна Клінічна Лікарня ім. І.І. Мечникова – місце сили, віри і надії!

Уже більше 10 років сюди зі Сходу потрапляють тяжко поранені військові та цивільні, які постраждали від обстрілів, і лікарі від Бога в буквальному сенсі повертають їх до життя. На рахунку професійного колективу під керівництвом Сергія Риженка — тисячі врятованих життів, і щасливих родин, які дочекалися додому своїх найрідніших.

Про це заявив голова «Батьківщини» Києва, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.

«З перших днів повномасштабного вторгнення разом з командою допомагаємо лікарні Мечникова — передаємо критичне обладнання, медичні вантажі, перебуваємо на постійному контакті з лікарями. Пишаюся вчергове отримати Грамоту з рук Сергія Анатолійовича – як визнання нашої колосальної спільної роботи, яка не припиняється ні на день. Сьогодні я у лікарні теж не з порожніми руками – передав апарат для проведення екстреної серцево-легеневої реанімації Easy Pulse Schiller (Швейцарія). Не сумніваюся, що в золотих руках медиків «Мечки» це обладнання рятуватиме життя тих, хто боронить і рятує нашу країну! Слава Україні! Слава Героям! Слава героїчним українським медикам», — зазначив він.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова