«Батьківщина» Львівщини переймається найгострішими проблемами області

Фракція ВО «Батьківщина» у Львівській облраді наголошує на трьох важливих проблемах регіону: досі не створено комісію облради з питань агропромислового комплексу й села, під загрозою невиконання опинився закон про створення ОСББ, до інтернету не під’єднано більшість шкіл області.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Окрему комісію з АПК у Львівській облраді й досі не створили. «Батьківщина» вимагає цього з першого дня роботи новообраних депутатів місцевих рад. Якщо ситуація не зміниться, то відповідальність за розвиток АПК та вирішення проблем села повинні взяти на себе чиновники Львівської обласної державної адміністрації», – сказав голова фракції ВО «Батьківщина» Юрій Гудима на засіданні бюджетної комісії.

«Батьківщинівець» також наголосив, що у Львівській області під загрозою невиконання прийнятий Закон України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», тобто закон про створення ОСББ.

«Необхідно терміново розпочати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед працівників виконавчих структур області та міста Львова щодо прихованих ризиків та загроз, що несе цей закон. Як насправді правильно створювати ОСББ, аби не вийти за рамки законодавчого поля? Незнання чи нерозуміння цього закону може призвести до серйозних проблем із його впровадженням у життя», – наголосив Юрій Гудима.

Фракція ВО «Батьківщина» вимагає також врахувати проблеми тих шкіл області, які ще не під’єднані до інтернету, оскільки лише близько 50% шкіл Львівщини мають доступ до всесвітньої мережі. Особливу увагу потрібно приділити гірським районам, адже вони – найпроблемніші.

«Батьківщинівці» виступають також за відновлення таборів відпочинку для школярів та молоді, яких свого часу у Львівській області було дуже багато.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова