Володимир Старовойт: Спільно з волонтерами передали вітаміни та необхідні речі Центру комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району

З війною кількість пацієнтів в цьому центрі збільшилась. Адже заклад приймає не лише оболонців, а й ВПО. Тому ми системно з командою підтримуємо людей, які його відвідують. Основною метою діяльності Центру є відновлення фізичного й психічного стану, інтеграція в суспільство дітей та молоді з інвалідністю; надання соціально-педагогічної, психологічної, реабілітаційної та консультативної допомоги; розвиток особистих творчих здібностей, допомога в навчанні, проведення професійно-орієнтаційної роботи.

Про це заявив очільник Оболонської районної партійної організації «Батьківщина» Володимир Старовойт.

«Діяльність Центру спрямована на реабілітацію дітей та молоді з інвалідністю віком від 0 до 35 років (включно). У т.ч. послуги Центру відкриті для пацієнтів з набутою інвалідністю внаслідок бойових дій на території України та ВПО. Ми з командою й надалі будемо підтримувати даний заклад», — додала заступниця голови «Батьківщини» Києва Наталія Ромашова.

Нагадаємо, підтримка медичних та соціальних закладів відбудеться за сприяння першого заступника Комітету Верховної Ради з питань здоровʼя нації Валерія Дубіля.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова