Запорізьким військовим медикам передано реанімаційне обладнання

Під час візиту до Запоріжжя народного депутата України Валерія Дубіля команда Запорізької «Батьківщини» спільно з волонтерами передала військовим медикам Запорізького госпіталю апарат штучної нирки та апарат для непрямого масажу серця. Це реанімаційне медичне обладнання, що використовується у найскладніших випадках і критично важливе для порятунку поранених.

«Дякую благодійному фонду «Надія», котрий допоміг придбати та доправити вартісне медичне устаткування безпосередньо до запорізького шпиталю. На цьому не зупиняємось. Підтримка наших лікарень та медустанов залишається пріоритетним напрямком роботи нашої команди», – зазначив керівник Запорізької «Батьківщини» Владислав Куценко.

Окрім Запорізького військового госпіталю, команда Запорізької «Батьківщини» спільно з волонтерами БФ «Надія» передали спеціалізовану гуманітарну допомогу ще чотирьом запорізьким лікарням. Серед переданого – медичні засоби, хірургічні набори та витратні матеріали, засоби гігієни, антисептики, постільна білизна тощо.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова