Рівняни привітали з днем народження московську бранку

11 травня український символ боротьби за свободу, депутат Верховної Ради від «Батьківщини» Надія Савченко відзначила чергові уродини.

З нагоди свята всі бажаючі рівняни та гості міста залишили вітальні адреси в партійному наметі на майдані Незалежності.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Містяни написали у наметі кілька сот привітань. Передусім бажали іменинниці міцного здоров’я та сил витримати ув’язнення, не впасти духом.

Рівнянка Юлія зробила Надії Савченко власного подарунка – вишитий бісером портрет Героїні. На втілення цього задуму вона витратила три ночі.

«Дуже поважаю Надію Савченко. Коли почула, що в нас у Рівному проходить така акція, то вирішила до неї долучитися. Думаю, мій доробок – гарне привітання, адже вклала в нього свою душу й передавала подумки іменинниці свої побажання», – додала Юлія.

Одними з перших вітальні листівки написали депутати Рівнеради від фракції «Батьківщина».

«Хтось написав лист удома, хтось – прямо в наметі на майдані Незалежності. Чимало рівнян телефонували нам, що не можуть прийти сюди, але вони обов’язково напишуть листи вдома й відправлять у Москву. Надія нині стала для українців отим вогником, що вселяє в душі людей надію на нашу перемогу. Бореться вона – боремося ми. Переможе Надія – переможе й Україна», – наголосив голова фракції «Батьківщина» у Рівнераді Олександр Курсик.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова