«Батьківщина» посіла перше місце на виборах до Новойдарської райради на Луганщині

Команда кандидатів від ВО «Батьківщина» отримала 30,26% голосів на виборах до Новойдарської районної ради – більше, ніж будь-яка інша політична партія.

Про це повідомляє прес-служба Луганського обласного партійного осередку.

20 грудня відбулися повторні вибори до Новоайдарської районної ради, оскільки результати попередніх вибори ТВК визнала недійсними у зв’язку із нестачею кандидатів від деяких партій.

«Основа нашої перемоги – це щире й чесне ставлення до людей. Ми пройшли майже всі оселі «від дверей до дверей», поспілкувалися з кожним виборцем особисто. Саме відкритість і доступність депутата наразі є важливим для мешканців прифронтової Новоайдарщини. Люди стомлені й зневірені, але завдяки нашій принциповій позиції та злагодженій командній роботі, ми маємо перший результат», – наголосила в.о. голови Новоайдарської «Батьківщини» Олена Нікітіна.

Уперше за всі роки незалежності України районна рада складатиметься лише з представників демократичних сил. За підсумковим протоколом ТВК, до Новоайдарської райради пройшли депутати від чотирьох політичних сил: ВО «Батьківщина» (30,26%), «РПЛ»(29,85%), «Нашого краю» (21,68%) та БПП «Солідарність» (18,21%).

У підсумку «Батьківщина» та «РПЛ» матимуть по десять, «Наш край» – 8, а БПП «Солідарність» – 6 депутатських мандатів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова