Депутати-«батьківщинівці» взяли участь у сесії Тернопільської обласної ради

Депутати фракції ВО «Батьківщина» у Тернопільській обласній раді взяли участь у роботі першого пленарного засідання сьомої сесії обласної ради. Розглянули понад 90 питань порядку денного.

Серед основного: «батьківщинівці» підтримали звернення депутатів обласної ради до президента України щодо присвоєння звання Героя України посмертно двом захисникам: кулеметнику 105-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України Любомирові Левковичу Крупі та розвіднику–снайперу розвідувального відділення 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького Збройних сил України Вікторові Ярославовичу Семчуку.

Також підтримали зміни до обласної програми «Ветеран» на 2020-2024 роки. Цим рішенням підвищили суму доплати до пенсій ветеранам ОУН-УПА; проголосували за рішення про проголошення 2025 року в Тернопільській області Роком Івана Пулюя з метою забезпечення належного вшанування пам’яті видатного земляка та популяризації його діяльності.

«Батьківщинівці» підтримали рішення про надання обласним комунальним підприємствам дозволів на виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення капітальних ремонтів і реконструкції для покращення матеріально-технічної бази в закладах медицини, освіти та культури області; проголосували за затвердження статутів комунальних закладів, а також взяли участь у розгляді низки господарських питань, що стосуються життєдіяльності краю.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова