«Батьківщина» в Чернігові привітала всіх ветеранів з Днем Перемоги

Чернігівська міська партійна організація ВО «Батьківщина» привітала 524 ветерани з Днем Перемоги.

Окрім традиційної участі в загальноміських заходах, депутати й активісти партії разом з волонтерами благодійного фонду «Європа», почесним президентом якого є «батьківщинівець» Валерій Дубіль, вручили ветеранам Другої світової солодощі та сертифікати на отримання ліків у міських аптеках.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівського обласного партосередку ВО «Батьківщина».

Валерій Дубіль зауважив, що кожен ветеран війни, пред’являючи сертифікат, зможе отримати будь-які медичні засоби з 7-відсотковою знижкою.

Очільник Чернігівської обласної «Батьківщини» розповів, що підставою для проведення саме такої акції стала вельми велика кількість звернень громадян, які через скрутне матеріальне становище не в змозі купити елементарні медичні засоби.

«Щодня в громадську приймальню парторганізації надходить по декілька звернень від жителів області, в яких вони просять придбати ті чи інші ліки, – пояснив Валерій Дубіль. – Крім того, ми постійно спілкуємося з ветеранами, інвалідами, бачимо на власні очі їхні потреби. Сподіваємося, що настане час, коли наші літні люди витрачатимуть свою пенсію не на аптеку, а на відпочинок і подорожі. Поки ж, на жаль, ця категорія людей потребує додаткової уваги, зокрема й з боку держави».

Голова обласного осередку ВО «Батьківщина» наголосив, що турбота про ветеранів та учасників війни – це святий обов’язок кожного громадянина України.

«Ми, наші діти й онуки живемо на цій землі тільки тому, що свого часу ці люди стали на захист рідної землі, виборюючи право на життя, зокрема й наше», – додав він.

Аби підтримати учасників АТО, Валерій Дубіль також відвідав їхні родини.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова