На Полтавщині написали майже п’ять тисяч привітань для Надії Савченко

У понеділок, 11 травня, «батьківщинівці» Полтавщини організували загальнообласну акцію на підтримку Надії Савченко.

Про це повідомляє прес-служба Полтавської обласної парторганізації.

На всіх центральних площах міст члени ВО «Батьківщина» встановили спеціальні намети, де люди могли написати листи зі своїми побажаннями для української льотчиці.

За даними прес-служби, написати українській героїні, яка незаконно перебуває в тюремних катівнях Росії, виявили бажання близько п’яти тисяч жителів Полтавщини.

До дня народження Надії Савченко у Полтаві «батьківщинівці» організували урочисту ходу, флеш-моб та мітинг у центрі міста. Листи для Героїні люди віддавали навіть не чекаючи розгортання спеціального намету.

Як зазначив голова Полтавської міської організації ВО «Батьківщина» Сергій Клочков, особливо зворушливими були листи від дітей.

«Надя – надзвичайно мужня людина, справжній патріот. Вона – уособлення самої України, яка сьогодні потерпає від агресії Росії», – сказав під час виступу перший заступник голови Полтавської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Вадим Петренко.

Після мітингу в Полтаві учасники акції запустити у небо на кульках портрет Надії Савченко, а також послання президенту Росії з вимогою відпустити на волю народного депутата України.

Усі ж підписані листівки партійці «Батьківщини» зібрали та відправили в московське СІЗО.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова