Київська «Батьківщина» привітала Надію Савченко з днем народження

11 травня активісти ВО «Батьківщина» Київської області взяли участь у заходах з нагоди святкування дня народження народного депутата Надії Савченко, яка незаконно утримується в російській в’язниці.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Цього дня «батьківщинівці» вийшли на Майдан Незалежності в Києві, щоб привітати Надію Савченко з Днем народження та написати їй вітальні листи з словами підтримки та подяки.

У багатьох містах і селах Київської області також відбулися заходи, приурочені до дня народження української героїні.

Най масштабніші акції відбулися у Фастові, Білій Церкві та Вишгороді. До привітань української льотчиці долучились представники різних політичних сил, депутати міських та сільських рад, активісти громадських об’єднань та усі небайдужі.

«Надія Савченко сьогодні є символом України. Вона на власному прикладі показала всьому світу весь бруд та свавілля путінського режиму. Не дивлячись на те, що ця мужня жінка продовжує перебувати в російському полоні, вона бореться за рідну Батьківщину», – наголосила член бюро обласної парторганізації Олена Бебешко.

Голова Києво-Святошинської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Тамара Бігун також зазначила: «Надія Савченко надихає нас усіх на продовження боротьби за рідну, неподільну і єдину Україну. А тому не тільки по всій Київщині, а й по всій країні люди вітають з Днем народження нашу героїню».

«Батькіщинівці» написали близько сотні вітальних листів які будуть передані сестрі Надії – Вірі Савченко.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова