«Батьківщина» на Тернопільщині захищає інтереси трудового колективу районної лікарні

  • 24.12.15 13:02

На зборах колективу Тернопільського районного медоб’єднання за участю очільника обласної «Батьківщини» Василя Деревляного медики виступили проти намагання окремих високопосадовців захопити приміщення лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

IMG_20151223_095507

«Ми розуміємо, що будівля лікарні в центрі міста є ласим шматком, на який накинула оком ще попередня влада. Нині ця проблема знову загострюється, працівники лікарні можуть втратити робочі місця, а жителі Тернопільщини не отримають вчасно медичну допомогу», – сказав завідувач хірургічним відділенням, депутат обласної ради від «Батьківщини» Володимир Лісовський.

Працівники районної лікарні занепокоєні закулісними іграми навколо призначення нового керівництва лікарні, точніше керуючої особи, якою начебто має стати дружина заступника СБУ області, яка не має навіть медичної освіти.

Перший заступник голови Тернопільської облради Василь Деревляний пообіцяв колективу лікарні підтримку «Батьківщини» та самоврядного органу.

«Я вважаю, що вже минули часи репресій та політичного самоуправства, коли під потрібних людей створювали посади і розкрадали все, що погано лежить. Керівництво обласної ради, наша фракція – ми на вашому боці й разом боротимемося за збереження лікарні та трудового колективу. Я закликаю вас бути єдиними, аби нашу позицію не змогли змінити підкупом чи шантажем», – наголосив Василь Деревляний.

«Батьківщинівець» також заспокоїв медпрацівників, які хвилювалися з приводу передачі районної лікарні на фінансування з обласного бюджету. Він зазначив, що обласне фінансування не несе жодної загрози медичному закладу та його колективу.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова