Тернополяни передали подарунки до дня народження Надії Савченко

Мешканці Тернополя передали в російську колонію подарунки до дня народження Надії Савченко.

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

Тернопільські школярі відправили для своєї незламної Надії десятки листів, понад 150 листівок, малюнки та плакати, синьо-жовті коралі та інші вироби.

«Ми щойно передали бандероль в російську колонію, де незаконно утримують нашу Надію – молоду дівчину, яка окрім заслуженого звання Героя України, стала символом боротьби, натхненням цілої нації. Розуміємо, що святкувати 11 травня свій день народження Надія не зможе, але щиро віримо, що теплі слова, молитви та привітання від сотень мешканців Тернополя стануть розрадою і втіхою для неї», – розповів організатор акції «Напиши листа Надії Савченко» в Тернополі, заступник голови Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Віктор Мричко.

Нагадаємо, що акція до дня народження Надії Савченко проходила в Тернополі впродовж двох днів, 7 та 8 травня.

Активісти «Батьківщини» підготувати півтори сотні листівок . За їх словами, до намету, на Театральній площі, підходили люди різного віку, жителі та гості міста.

«Деякі люди підходили і одразу писали свої побажання, але були й такі, які брали листівку додому, там заповняли її з сім’єю та рідними і приносили наступного дня. Ніхто не скупився на теплі слова, слова вдячності та підтримки для нескореної льотчиці. Думаю, цінними для Надії будуть слова підтримки від старенького 95-річного дідуся сьогодні, а в минулому – визволителя міста Тернополя під час Другої Світової війни», – розповіла член бюро Тернопільської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Наталя Павлючик.

Варто зазначити, що до привітань Надії Савченко приєдналися студенти та викладачі майже усіх вузів Тернополя, учні місцевих шкіл, особливо ЗОШ №5, представники громадських організацій, зокрема ГО «Майдан Тернопіль», священики українських традиційних церков, діти-інваліди й асистенти при церкві УГКЦ «Матері Божої Неустанної помочі», учні та вчителі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, сотні тернополян.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова