Володимир Бондаренко: Кияни вийшли на «марш платіжок», бо їх допекли монополісти

23 грудня під Київрадою зібралися громадяни, активісти «Батьківщини» та інших політичних сил, яких глибоко обурили останні платіжки на послуги ЖКГ. Люди вимагали зробити тарифи прозорими й справедливими, щоб за опалення не треба було переплачувати втричі.

Акцію організувала Спілка власників житла, яку очолює відомий фахівець у сфері ЖКГ Олексій Кучеренко, повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації ВО «Батьківщина».

Голова постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу «батьківщинівець» Володимир Бондаренко під час виступу на мітингу запевнив, що завдяки рішенню комісії наступного року всі без винятку будинки в Києві обладнають приладами обліку теплової енергії, а вже встановлені лічильники візьмуть на облік.

IMG_4664

«Людям мають повернути незаконно стягнуті переплати за тепло. Адже в будинках одного типу, з одною системою опалення, але без лічильника, нарахування чомусь на третину більші!» – наголосив очільник столичної «Батьківщини».

Володимир Бондаренко запропонував системно вирішити проблему завищених тарифів на послуги ЖКГ.

«Основне завдання комісії спільно з депутатським корпусом і КМДА – налагодити нормальну роботу з монопольними структурами: «Київгазом», «Київенерго», «Київводоканалом». Проблема економії, у них, на жаль, не знаходиться на першому плані. Навпаки, вони зацікавлені збільшувати обсяги! Тому це йде врозріз з інтересами киян», – зауважив він.

«Батьківщинівець» переконаний: якщо разом із громадськими організаціями влада в особі Київради та КМДА стане по один бік фронту в боротьбі з монополістами, тоді можна досягнути успіхів.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова