Людмила Щербаківська відвідала Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж

23 грудня перший заступник голови Вінницької облради, очільник обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Людмила Щербаківська ознайомилася з роботою Вінницького обласного гуманітарно-педагогічного коледжу.

Як повідомляє прес-служба обласного партійного осередку, цього дня відбулися вибори директора коледжу. За рішенням колективу на своїй посаді залишився Костянтин Войцехівський.

IMG_1231

«Педагоги – це еліта нашого суспільства. Велика відповідальність за виховання вчителів покладена саме на керівника. Показником для вашого закладу є те, що практично одноголосно колектив підтримав Костянтина Францовича, адже це свідчить про високий рівень довіри та його професіоналізм», – зазначила Людмила Щербаківська, звертаючись до педагогів коледжу.

Історія Вінницького обласного гуманітарно-педагогічного коледжу розпочалася 1931 року. За час існування закладу тут підготовлено близько 17 тисяч учителів початкових класів та вихователів дошкільних установ. Серед випускників – десятки відомих в області та за її межами педагогів, керівників освітніх закладів, громадських діячів, композиторів та поетів. Нині – це сучасний навчальний заклад, де поєднують кращі традиції науки, теорії й практики.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова