У Тернопільській облраді більше не буде хаосу, – Василь Деревляний

Лідер «батьківщинівців» Тернопільщини Василь Деревляний розповів в ефірі радіо «РОКС» про своє бачення діяльності новообраної обласної ради та про перші дні роботи на посаді першого заступника голови самоврядного органу.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

«Для мене ця посада має три синоніми: відповідальність, дисципліна та чітке виконання посадових обов’язків. Наразі я бачу всі передумови для ефективної роботи обласної ради, зокрема створена потужна більшість, до якої увійшли фракції «Солідарність», «Самопоміч», «Громадянська позиція», Радикальної партії та «Батьківщина». Ми чітко домовилися про конструктивну роботу, підписали угоду», – зазначив Василь Деревляний.

Він також додав, що в обласній раді є політичні сили, які ще не визначилися, чи працюють вони в інтересах громади, чи займуться опозиційною діяльністю.

«Я не розумію їхньої позиції, але хочу застерегти, що в чинній обласній раді вже не буде такого хаосу, як у попередній, не буде, як у казці про лебедя, щуку та рака. Наша фракція працюватиме на забезпечення регламенту ради, на захист та підтримку жителів області», – наголосив голова партосередку ВО «Батьківщина» на Тернопільщині.

Пріоритетами в своїй діяльності Василь Деревляний вважає виконання програми, з якою «Батьківщина» йшла на вибори, та угоди про створення більшості в обласній раді. У цих документах прописані такі важливі речі, як прозорі бюджети, захист українського села, забезпечення сприятливих умов для залучення інвестицій, допомога учасникам АТО.

«Ми впевнено крокуватимемо на шляху до подолання корупції та бюрократії», – зауважив перший заступник голови Тернопільської облради від «Батьківщини».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова