Волинські «батьківщинівці» вимагають від уряду знизити тарифи на енергоносії

Депутати фракції «Батьківщина» Старовижівської районної ради, що на Волині, вимагають від уряду знизити тарифи до економічно обґрунтованих.

Такі заяву вони зачитали під час сесії, інформує прес-служба Волинського обласного партійного осередку.

«Ми вимагаємо переглянути рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, про підвищення тарифів на електроенергію та газ для населення та в подальшому знизити тарифи на енергоносії», – сказав депутат райради «батьківщинівець» Борис Кабарчук.

За його словами, рішення про підвищення комунальних тарифів ухвалювалося без аргументованих підстав, без урахування реальних доходів населення та рівня безробіття, аналізу економічного стану підприємств, суб’єктів малого та середнього бізнесу. Це підтверджує і висновок, що міститься у звіті робочої групи парламенту, створеної на вимогу фракції «Батьківщина», яка перевіряла обґрунтованість підвищення цін на енергоносії та комунальні послуги.

«Увесь український газ, що видобувається державними підприємствами, зокрема ПАТ «Укрнафта», ми вимагаємо спрямувати на потреби населення за ціною, що встановлена для ПАТ «Укргазвидобування», – наголосив Борис Кабарчук.

«Батьківщинівці» також вимагають від Нацкомісії та Кабміну негайно переглянути нормативи теплової енергії, що споживається населенням, до економічно обґрунтованих із урахуванням реальних кліматичних умов, діючих державних будівельних норм.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова