На Полтавщині з ініціативи «Батьківщини» райрада вимагає відставки уряду Яценюка

На сесії Пирятинської районної ради, що на Полтавщині, фракція «Батьківщина» ініціювала звернення до Верховної Ради з вимогою негайно відправити у відставку уряд Арсенія Яценюка.

Цей документ депутати підтримали більшістю голосів, повідомляє прес-служба Полтавської обласної парторганізації.

За словами голови Пирятинської районної ради, очільника районного партосередку ВО «Батьківщина» Сергія Пазюка, у зверненні йдеться про те, що депутати глибоко стурбовані діями уряду, спрямованими фактично проти людей своєї держави. Невміле та непрофесійне керівництво уряду штовхає Україну до прірви. При цьому антисоціальний курс нинішній Кабмін планує продовжити й наступного року, заклавши в Держбюджет-2016 нереальні показники.

«Більшість населення негативно ставиться до нового Податкового кодексу. Запропонована урядом схема (все по 20%) замість того, щоб наповнювати бюджет, може зруйнувати цілі галузі економіки. Дуже серйозні наслідки для сільгоспвиробників матиме скасування спеціального режиму оплати ПДВ», – каже Сергій Пазюк і додає, що нині аграрна галузь – провідна в Україні й аграрії є двигуном економіки, а тому не рахуватися з цим – просто злочинно.

За словами «батьківщинівця», Пирятинська громада засуджує бездіяльність та імітацію реформ прем’єр-міністра Арсенія Яценюка і вважає політику уряду антинародною, адже вона призвела до тотального зубожіння українців.

За таких обставин вимога про відставку уряду є цілком закономірною, переконаний Сергій Пазюк.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова