З ініціативи Луганської «Батьківщини» відбувся фотоконкурс, присвячений Рубіжному

На Луганщині дитяча організація ТИКСУМ та Рубіжанський міський осередок ВО «Батьківщина» вирішили провести серед підлітків фотоконкурс, аби розвинути їхнє почуття любові до рідного краю, утвердити патріотизм і повагу до українського народу та його історії.

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», у фотоконкурсі, присвяченому Рубіжному, взяли участь більше 40 бажаючих. Він стартував 1 грудня й проходив у два тури. Однією з головних умов заходу було те, що роботи на конкурс повинні надаватися у форматі «селфі».

20151216154000

Конкурсанти змагалися у номінаціях «Улюблене місце в місті», «Історичні місця міста», «Невідомі куточки знайомого міста» й «Куточок природи в сучасному місті». Переможцями стали колектив «Лайф-балет», Марія Долгодушева, Лоліта Дем’яненко й Катерина Патріарх.

Церемонію нагородження проводили депутати Рубіжанської міської ради з фракції «Батьківщина» Олексій Ємець і Юрій Цимбалюк. Вони вручили переможцям цінні призи.

«Роботи всіх учасників були гарними, але перемогу здобули найкращі. Кому не поталанило цього разу, не сумуйте, – сказав Юрій Цимбалюк, звертаючись до учасників заходу. – Найближчим часом ми плануємо провести нові конкурси, тому готуйте свої фотоапарати й смартфони. Вам обов’язково пощастить».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова