«Батьківщинівці» Київщини взяли участь в акції «Помічники Миколайчика»

Волонтери та партійці Баришівщини, що в Київській області, поставили собі за мету привітати з днем святого Миколая якомога більше дітей, чиї татусі захищають рубежі України на Сході, та діток з багатодітних родин району.

Про це повідомляє прес-служба Київської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

До акції «Помічники Миколайчика» долучилися депутати Баришівської районної ради Анна Деркач і Валентина Гаврись, а також депутат Київської обласної ради Олег Кищук. За їхньої безпосередньої підтримки придбали та розвезли 60 солодких подарунків дітям Баришівського району.

«Батьківщинівці» разом з Миколаєм, у ролі якого виступив Благочинний Баришівського району УПЦ КП отець Володимир, відвідали 28 дітей військовослужбовців АТО, трьох дітей з родин вимушених переселенців зі Сходу України та 29 дітей з багатодітних родин з смт Баришівка, сіл Веселинівка, Морозівка, Бзів, Лукаші, Селище, Перемога, Недра, Паришків, Корніївка, Поділля та Масківці.

«Діти нас чекали, завжди радо зустрічали, обіймали, а головне – дійсно повірили в диво й святого Миколая, – розповідає Анна Деркач, голова Баришівської районної парторганізації ВО «Батьківщина». – У такі моменти ми розуміємо, що щасливі не тільки діти, котрі отримують подарунки, а й ми, дорослі, які ці подарунки маємо можливість дарувати».

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова