Валерій Дубіль та Валерій Зуб із командою волонтерів передали допомогу Національному інституту раку

24 лютого, із початком повномасштабної війни онкохворі українці зіштовхнулися з низкою гострих проблем. Особливо це стосувалося нестачі необхідних препаратів в онкоцентрах й, іноді, в аптеках. Майже за 2 роки ворожого вторгнення кількість онкохворих пацієнтів у Києві зросла, адже столиця прийняла та приймає внутрішньо переміщених осіб. В тому числі, людей із цим складним діагнозом. Також є українці, яких це захворювання застало зненацька, під час війни. Тому, сьогодні ми з командою волонтерського крила «Батьківщини» відвідали Національний інститут раку з допомогою.

Про це заявив очільник «Батьківщини» Києва, народний депутат Валерій Дубіль під час спільного благодійного візиту до Національного інституту раку разом із народним депутатом, Головою підкомітету з питань профілактики та боротьби з онкологічними захворюваннями Комітету ВР України з питань здоров’я нації Валерієм Зубом. Про це повідомляє пресслужба партійної організації.

«Ми щоденно працюємо з командою на чолі з Юлією Тимошенко, разом з волонтерським рухом та міжнародними партнерами над тим, аби забезпечити медичні заклади України всім необхідним: від критично необхідних ліків та витратних матеріалів, до високовартісного спеціального обладнання. І так буде допоки ми не виборемо нашу Перемогу», — наголосив Валерій Дубіль.

В свою чергу, перша заступниця голови «Батьківщини» Києва Наталія Ромашова розповіла, що ситуація з дефіцитом ліків для онкохворих вже не така критична, як на початку повномасштабної війни. Проте до її вирішення ще далеко.

«Після особистого спілкування із керівництвом медичного закладу було виявлено ряд потреб, які ми плануємо закрити найближчим часом», — сказала вона.

Календар новин

Останні новини

Фото дня

Відео дня

Пряма мова